I väntans tider

Sitter och avnjuter min senaste skiva, Dragonforce, och väntar på att maten ska få bli energi så löppasset går snabbt. Sprang milen förra veckan under 44 minuter vilket jag är nöjd med då det var länge sen jag sprang mer än en gång i veckan. Löpning känns dock väldigt tidseffektivt då det är lätt att pressa upp pulsen. Tid är nämligen lite av en bristvara denna vecka för två familjemedlemmar fyller år och lagom till helgen får vi finbesök från "den kungliga huvudstaden" och då måste det fejjas ordentligt. Sedan är det ju dubbelhelg, dvs två tävlingar, och båda på racer. Var nyss iväg och inhandlade ett nytt framdäck som ska ha bra grepp i kurvorna vilket kan behövas då ska köras ordentligt i just dessa på lördag då det är en massa varv på en 1500 meter lång bana.

Intog förresten någon form av druvjuice i fredags som var rik på energi, antioxidanter och vitaminer och det gjorde nog susen för både puls och ben för de funkade bra på helgens båda pass. Lördagen var mest klättring i kilsbegen där det kluras och slipas på en ny tävling till hösten. Mer info kommer...
Igår så var det en stigletarträning med en av klubbens cyklande orienterare som nästan jämt visar oss nya stigar i det otroligt härliga kilsbergen. Träningen påminde om 10 små negerpojkar historien. Vi var 13 st som samlades, snart var vi 10 st, strax där efter bara 9 och på vägen hem bara 5 stycken. Vi som inte krashade eller punkade hade iallafall en rolig o bra sväng.

Vi hoppas oxå snart ha vår egen träningstävling i GP-form som en liten ort i dalarna har och de har ju blivit ganska vassa i år. Det är ett bostadområde pågång nere vid Farmek bakom maskingatan och nu är en rundslinga asfalterad så innan husen börjar ploppa upp så ska vi nog passa på tycker jag. NAMN PÅ TRÄNINGEN?? Eftersom Ingavarvet GP är upptaget så funderade vi på "Blåsningen", för det är så öppen mark runt omkring. "Dennis-korv-varvet" pga fabriken men det lutar nog mera åt "Slaktvarvet GP" 
Nähe, nu ska jag plåga mig i milspåret och låta regnet härda mig.
Mera metal på tävlingarna!

Kommentarer
Postat av: Henrik Ögren

Hallojs
Var på kurs med dig i vintras och vi pratade om att låna eran klubstuga en dag någon helg så vi kunde komma ner med våra ungdommar och köra erat teknikspår !
Vem skall jag vända mig till ???
Har ni dragit igång med gp åkandet , lät fränt i så fall kankse vi kunde komma ner med några killar så vi får några att fightas med hihihi :-)
MVH / Henrik Ögren

2007-05-30 @ 09:22:22
Postat av: Crosscar

Fniss, slaktarvet GP =)
Det äkta Ingarvet GP går imorgon, då blir d slakt :P

Postat av: ola

Henrik: nej men jag kan hojta till när vi ska köra gp.
Angående stugan så ring eller maila lasse pettersson. nr o mail på hemsidan. Låter som en bra idè annars

2007-06-01 @ 18:19:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback