Focus i blick

Focus i blickDå har man tagit revanch, på sig själv. Efter att jag nu har skrivit om torsdagens misär-lopp i Södertälje så är det helt glömt. Den smällen på självförtroendet är nu borta då både ben och huvud verkade samarbeta under gårdagens långlopp i Skövde. Jag har, oavsett prestation, gillat alla årets banor och så även gårdagens. Mycket singeltrack av varierande svårighet och utslagsgivande backar tillsammans med en strålande sol...Ahh det är långlopp det. Ok att det var snabbare cyklister denna dag (men de är det ju jämt) men att ändå få känna att man gjort en bra prestation oavsett vad andra säger är gött.
Jag är nyfiken av mig att prova nya saker(dock ej maträtter) och i fredags så passade sambon och jag på att utnyttja ett presentkort på stans spa-hus där först vibb-träning sen infra-bastu avverkades. Hmm..en engångsträning på vibb är svårt att uttala sig om det ger något. Den kommer ju åt småmuskler som man inte når via en ganska enformiga cykelträningen men vet inte om jag ger det en ny chans. En viss muskeltrötthet i benen samt revbenen (??) infann sig nått dygn efteråt.
 Infra-bastun däremot är nog väldigt nyttig för psyket för den handlade bara om att stå ut i 30 satans så varma minuter. Bastun håller ca 53-55 grader och det är ju inte så varmt men infravärmen går in på djupet och trots två svala duschningar så eftersvettades jag i nästan 30 minuter.
På onsdag så skall vi elitcyklister från klubben hjälpa till på barnträning och jag hoppas att det inte blir för mycket cirkus. Dessa små lovande cykeltalanger brukar kunna komma sladdande och hoppades lite okontrollerat på grusplanen ibland :-) Vi ska ta ut dom på lite stigcykling och kanske ge lite tekniktips om det nu behövs. Viktigt att stötta framtidens mtb-stjärnor då det inte är världens största sport direkt.
Ta hand om er ( lät som ett Lill-babs-citat va?)

Kommentarer
Postat av: Jennie

hmm din blogg är ju såååå otroligt mycket mer händelserik än min, om man tar bort allt cykeldravel..... kram på dig kompizen.
Ang min rumpa var det två vita solariefläckar så var det min annars var det nog Karolinas ;))

Postat av: Patrik

Tjena!
Träffade Mathias på toppen av Kvarntorp idag, han berättade om turen. LÅter fint, jag kommer.
Starkt kört i söndags! Är bilden från den sjuka Strupen? LÅngloppscupens bästa bana och avslutning!
/Patrik

2007-05-22 @ 22:05:44
URL: http://www.patrikpaulsson.wordpress.com
Postat av: ola

Nä bilden är ifrån 1:a Majloppet i kvänum. Hade riktig "killer" blick men den syns bättre på några andra bilder jag har. Japp hoppas på bra väder på söndag och en härlig tur.
Jennie: Hade varit din rumpa så hade jag lätt känt igen den.. ;-)

2007-05-23 @ 21:09:05
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback