"efter regn kommer solsken"

Ouf, vilken helg! Två korta men intensiva race har man hunnit avverka under helgen. Sitter just nu men en egen komponerad cafe latte och tänker tillbaka. Eftersom man har valt att satsa på en så pass kondionsavgörande sport så tycker inte jag att det gör så mkt att man blottar (bloggar) sina svaga sidor för konkurenterna. Testvärden hit eller antalet intervaller dit, det är ju ändå på tävlingsbanan det avgörs, oavsett man man skrivit eller sagt. Samtidigt så vill jag ju inte bjucka (bjuda) er där ute på att på ett enklare sett komma före mig i resultatlistan. Varför detta babblande?? Jo helgens banor är lite för korta för att jag ska kunna prestera maximalt. Man kan ju tycka att korta banor är lika med ett högre tempo men jag fixar inte det. Det är här någonstans som jag vill precisera mina svagheter som vissa av er (pratglada) konkurenter redan noterat iofs. Säsongen är ju fortfarande fräsh så den finns saker som ska ändras på och finslipas.
Nåja...hyffsat nöjd iallafall och tycker att min önskvärda tävlingsform börjar infinna sig. Inte en sekund för tidigt då 4-5 tävlingar redan genomförts.
Dagens, kanske årets klantvurpa, fixade man lite snyggt innan start, i vanliga kläder, inför ca 6-7 konkurenter. Slirande bakhjul i liten grässlänt slutade med en kanandes Ola på rygg. Vad säger man; RESPEKT BOYS!
Fick förresten pris oxå. Inget stort men ett par brillor med tre olika glas som jag provade i butik för bara en vecka sen. Nice!

Varför antog jag denna utmaning om att odla mustach?? Träffa polarn igår kväll och efter att första skrattet lagt sig så frågade han hur länge jag sparat. SVAR: 8 dagar. Nytt skratt!
Tjejerna på jobbet småflinar och ropar mustachmannen, killarna mobbar i största allmänhet. En konkurent ( som bara kom 6:a idag wohaha) var snabb att påpeka att hans (?) var minsann större än min.
Den kliar, tjejen tycker jag sticks och den växer långsammare än glaciärerna. Nä Oscar, hoppas vi ses snart så jag kan ersänna att din är större och jag kan raka bort de 3-4 fjun som jag vårdar så ömt.
Nu är latten slut så då funkar det inte att skriva mer..

Kommentarer
Postat av: micke

Jag har spartat i 13 dagar nu. Risken finns att det blir nån vecka till då rakhyveln är 14 mil ifrån mig fram tills dess. Skäggtävlingar är alltid en "hit", kom ihåg det

2007-05-13 @ 21:56:58
Postat av: ola

är hyveln 14 mil bort?? det var väl långt till affären tycker jag men å andra sidan är ju Falun en glesbygd.

Postat av: Micke

Jag befinner mig faktiskt i stockholm, och hyveln är faktiskt inte mer än nån meter ifrån mig just nu. Men jag ska inte använda det som dålig ursäkt för att raka mig. Vinner jag inte på cykeln kanske jag kan vinna mustaschtävlingen i varje fall. notera "mustasch" stavat med sch :) Ord man inte använder normalt du vet...

2007-05-14 @ 22:49:07
Postat av: Crosscar

Jodå, min musche börjar växa till sig nu, den fladdrade till och med i fartvinden på Skandisloppet. Men den är tokigt blond så den syns inte så mycket...

2007-05-15 @ 14:51:01
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

tror nog att micke har spontanrakat sin lite.. det är lite här o lite där runt munnen. Symmetri är inte hans grej och rättstavning är inte min.

2007-05-15 @ 20:04:14
URL: http://cykelola.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback