Naturens grymma gång

Ja det är ganska naturligt att bli sjuk nån gång ibland men det gör det inte roligare för det. Det har nu gått fem dagar och jag tycker att jag tar det ganska bra. Visst hade varit kul att kunna göra racerpremiär i helgen när solen skiner och den är sprillans ny o allt men det får vänta. Iallafall tills imorn då jag kanske, kanske gör en lite sväng bara för att få svettas lite. Ingen träning men ändå cykla lite men det får vi se imorn då jag fortfarande hostar lite men snorar mycket. Idag har jag kunnat vara ute och göra lite trädbeskärningar och det var lagom jobbigt. Jag har ju i och för sig svettats mycket en del nätter men det skrivs inte ned i träningsdagboken då jag tror att det berott på feber. Är inte en sån person som springer till sjukan så fort det är nåt fel för jag behöver inte betala nån sjuksyrra som ska säga att jag är sjuk och inte ska träna. Det vet jag ju bäst själv!
Satt igår framför tv:n och lyssnade på Vacchi och Adamsson med en caffe latte och en crunchy sportbar för att kunna få så myckel cykelkänsla som möjligt. Dock började gårdagen med en massa hemma-sysslor för att jag inte ska bli för rastlös är det bäst att jag håller mig sysselsatt.
Jag rengjorde akvariet åt våra ( en gång så) kära skölpaddor, Palle och Öste, och deras tänkta mat, småfiskarna. Dessa små firrar är för jobbiga att jaga så paddorna verkar inte bry sig längre utan de är mer som polare i vattnet. Efter detta tog jag en långsam promenad (inget annat var möjligt) upp på stan och köpte en vattenväxt och en mal till akvariet för att få det extra piffigt. Ca 5 sekunder efter att växten var i vattnet så sa någon tydligen "salladsbuffè" och paddorna åt sönder den och idag står det endast en stängel kvar i krukan och lite rester flyter omkring. "Nåja", tänkte jag. Jag kan ju överraska Tina med att jag köpt en mal iallafall..................Då inträffade mordet!
Mitt framför ögonen på mig slet dessa odjur malen i stycken och de var som tokiga bara för att "maten" gjorde lite motstånd. Sedan började det flyta tarmar i vattnet men det rensades också bort via två hungriga munnar. 
Jag är fortfarande kluven om vad jag tycker om det här för det är ju trots allt naturens gång men då kan dom ju för f-n äta småfisken som har simmat hos dom i ca 5 månader. Har ingen lust att ge dom mat idag trots att de vill ha det men det vill dom ju jämt.
Har även kört fast i det spel jag installerade i förrgår så summa sumarum har det ändå varit rätt pissigt att vara sjuk.
Träna för mig med, ni som kan.

Kommentarer
Postat av: Torsten

...läskig historia, det där med malen...! men, tur att du inte kom hem med en lax... eller en säl...!
-- se till att proppa i dig C-vitamin eller liknande och " get back on the saddle" !

2007-03-18 @ 10:05:26
Postat av: !

!

2007-03-18 @ 13:59:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback