Huvudets anatomi

v?rldens h?rligaste backeÄr detta världens härligaste klättring??

Jag har en ny teori på hur skallen ser ut under allt hår och hud. Har pratat med en op-syrra och slagit i några läkarböcker och har inte hittat nått som varken stödjer eller stjälper min teori. Jag är ganska säker på att bihålerna är mycket större än vad som tidigare varit känt. De är ett komplicerat labyrintsystem som sträcker sig från svalgen till övre delen av hjässan. När jag de senaste dagarna snytit mig har det sällan kommit mer än när en kattunge nyser men så plötsligt utan förvarning...Kaploff! så kommer denna jätteklump från ingenstans och påminner på flera punkter om flubber(ni vet filmen)
Det verkar finnas gott om det också, därav min teori om gigantiska bihålor. Ikväll när jag stack ut på ett kvällspass så markerade jag en sträcka på ungefär 300 meter med denna nästan självlysande smet. Kanske ska sticka ut o kolla när Lets dance är avslutat för att se om jag gjort Holmens industriområde självlysande. Börjar nästan känna mig 100% nu men det är bara den där sörjan som sagt. Benen känns bra, mentalt bra och har börjat tänka cykel igen. Det är konstigt det där för när jag har varit sjuk så har tankarna funnits på annat håll när jag dagdrömmit eller vid läggdags, men nu tänks det på tävlingar igen.
Igår var det racerpremiär Nr.2 då den skulle rastas utomhus för första gången. Var ju inte helt frisk men ville ändå rulla lite på den nya skapelsen. Kom hem och kollade igenom cykeldatorns alla siffror och att det ska vara så svårt att ta det lungt. Hade snittat ca 32km/h och pulsen hade varit lite för hög för en snorande Ola.....och ja just... det testades lite spurter också. "ut och rulla lite" var det ja...
Nu har även nedräkningar av olika slag börjat. Imorgon eftermiddag vet jag om mitt internetspelande skall öka eller läggas på is. Har spelat på vinnare på morgondagens cykelrace Milan-sanremo, eller snarare två olika vinnare som gardering. Nedräkning Nr.2 är att det bara är fem dagar kvar på jobbet sen blir det byte av arbetsplats :-) Nedräkning Nr.3 är att det är 7,5 dygn kvar till avresa till Mallorca!! Dagens startbild är ifrån Sa Calobra klättringen där det i år skall sättas ett nytt personbästa. Så är det bara. 
cara caramio!

Kommentarer
Postat av: Jennie

Känns imponerande att ha en Italiensk proffs-cyklist
som varit på min hemsida, men varför länkar han till din blogg ; )
Skönt att höra att du är på bättringsvägen...
och jag har oxå nedräkning, för har jag riktig tur kanske det kommer ett fult vykort från två som är på träningsläger.... kram kram

2007-03-24 @ 16:48:11
Postat av: ola

jo du förstår att han o jag har tränat lite ihop och typ polers...
Har fortfarande inte kunnat släppa det där med steven seagal!!
vykort? med flygplan igen då?

2007-03-25 @ 19:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback