En kungens man

Jag är sitter här och är bitter. Jag måste nog även erkänna för er, och mig själv, att jag är långsint också. Skulle helst vilja ventilera allt här men eftersom jag misstänker att jag senare under säsongen kommer att vara tacksam ändå så kanske det ändå är bäst att knipa käft just nu. Gillar ju inte gnällspikar så då ska jag väl inte vara en själv.  Hoppas att två underbara veckor på Mallis med grym träning gör att jag kommer hem nedtränad men ändå tok-motiverad för kommande tävlingar. Sak nummer två som grämer mig lite är att jag inte känner mig frisk när jag pressar på ordentligt. Känns som det sitter slem i halsen o hindrar andningen och det är ju inte så kul. Hoppas även att det försvinner snart, fortare än kvickt är mycket öskvärt.
Här om dagen stod sambon med en gammal sångbok och nynnande i hallen, och jag kom på mig själv att kunna texten till en av nynningarna. Då sångboken hette "svenska visor & ballader", vilket inte riktigt är mitt område så var jag tvungen att ta reda på varför. Hittade en gammal skiva av Hjalle & heavy som gjorde en version av låten En kungens man så nu är den gåtan löst. Hade det stannat där hade det varit bra...Nu har jag i två dagar åkt o spelat glad-rock från Falun i budbilen som nu för tiden nog får klassas som nördig. Jag är dessutom snart 29 år! JA, jag har skämmits lite att när dörren till bilen öppnats och det strömmar ut 100 år för gammal musik. Idag byttes det dock mot lite modernare Falun-rock i stil med Sabaton och Pain (tror han e dala-kille).  Bra cykling OCH bra musik?? Så bra var inte falun när jag gjorde lumpen där men man kanske skulle göra som alla(???) andra nu och plugga nått där.
Kommande två dagar kommer nog att försvinna i 120 blås då jag skall packa cykel, växla pengar, packa kläder och jobba mina sista två dagar på mitt jobb. OM det blir tårta dagen innan träningslägret....ska jag ta en bit? Tänker mentalt för lägret alltså... Hmm dagens I-landsproblem.
Viva la Måns Zelmerlöv

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback