2 små men farliga

2 sm? men farliga Så ser vi ut, jag och min nya...
Då har äntligen "den lille kvicke" fått rastas för första gången. Det kändes dock en liten besvikelse när jag tryckte på, på första rakan på löparbanan. Den kändes inte så kvick som jag hade hoppats på så jag ställde mig upp och skulle dra på lite mera men då sa benen "oughf". Det mentala hade glömt det benen mycket väl kom ihåg. Att jag på förmiddagen idag var uppe vid Ånnaboda och körde back-träning. Det var skitjobbigt och då gjorde det säkert nytta. Det finns en sväng där det är två ordentliga backar och en lång slakmota per varv och underlaget var pefekt avvägt idag. Första backen hade ren och nästan torr asfalt. Mellan backarna var vägen fortfarande bra men isig och i backe två blev det snö och ju mer den planade ut så desto mer moddigt och j-vligt blev det så ansträngningen kändes konstant.
Men tillbaka till löparbanan inomhus....Det var ju oxå premiär för lansvägs-skor och när jag dragit åt spänningen på pedalerna litegrann så var det riktigt skönt. Jag hade ju inte trott något annat men höll ändå på att halka omkull när jag skulle kliva upp och klicka i några gånger. Har ju vanan från mtb:n att bara hoppa upp så sitter foten på plats men nu blir det att ta det lite lungnare vid påstigning. Provade fram en schysst sittställning tror jag och längtar till första passet utomhus. Alltid kul med nya prylar :-)
Vad händer härnäst då?? Delar med mig av lite träningsråd imorgon över en kopp espresso med en annan som är minst lika cykelskadad kille som jag. Sen får vi se om det blir lite träning senare i veckan oxå./ chipp så länge

Kommentarer
Postat av: Patrik Paulsson

Tjena Ola!

Kanske minns du mig, var med på er backtävling vid storstenshöjden i höstas.

Kul läsning! Skulle vara kul att köra lite ihopa när snön ger med sig! Även om jag inte är så snabb som ni så är det kul med sällskap!

Såg din cykel på Forsbergs förra veckan, han skvallrade....såg ruskigt snabb ut!

//Patrik Paulsson

Postat av: Anonym

Vart är högprofilshjulen?

2007-03-06 @ 16:03:17
URL: http://www.henrikoijer.com
Postat av: ola

Patrik:jodå, när snön är borta så blir det klubbstugan på onsdagarna o teknikträning
Henrik: de e väl fan att man ska bli mobbad trots ny utrustning. Men Hjulen ska uppgraderas nån gång men kanske inte blir förrens 2008. Till OS...

2007-03-06 @ 20:15:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback