Viljan att vara bäst

186116-13 En actionbild ifrån gårdagen.
Igårkväll kördes Köping GP men även denna tävling fick jag se målgången ifrån sidan. Jag skulle kunna låta detta nederlag gnaga ner mitt självförtroende som cyklist om det inte vore för att jag verkligen gillar att köra gp-lopp. Det är full spetta från start (även på det lugna pace-varvet) och det är oftast kurvor där cykeltekniken kommer till sin rätt. Det är grym träning som man har nytta av inom mtb-sporten då det är många igångdrag. Tyvärr är jag inte bättre tränad utan att blir ifrånåkt då mina ben är som nyrakade fiskpinnar efter ca halva loppet. Jag vill ju inget hellre än att kunna hänga med därframme, inte vinna nödvädigtvis, men kunna komma imål och känna "fan nu har jag presterat bra" och det är väl det som känneteckar en tävlingsmänniska. Viljan.
 Igår tvingade efteranmälningsavgiften mig mentalt att ändå fortsätta köra för att få lite träning iaf så det blev några varv där fotograf Nilsson kunde blixtra av några tjusiga bilder innan jag blev varvad och avplockad.
Som en parantes kan det nämnas att en B-kändis satt med i ledarbilen. Tobbe ifrån en annan del av köping.
Konkurensen var det inge fel på (eller alla fel, de var för bra :-) för bl.a cykelcity hade ett stort lag på plats men de blev inte bättre än på en andra plats för en viss mathiasbergkvist.com körde ifrån dom på sista varvet. Snyggt, vältajmat och jävligt starkt gjort. Hoppas att jag kunde få ha sånna starka ben på söndag då lida loop ska köras i södertäljetrakten. Det brukar alltid gå bra där så förhoppningarna är på topp.
Värmen är äntligen här och det är ju jätteskönt. Om man inte gräver, skyfflar, kör motorsåg, bär tunga gräsrullar, med andra ord jobbar. Har nog mitt drömjobb nu men det är extra tungt sånna här varma dagar då jag nästan går med vätskebrist hela dygnen.
Ny tävlingssummering kommer efter helgen och med förhoppningsvis med fler vinstrapporter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback