preparatförsök

186116-17
Jag nämde kaffet sist jag skrev och hör o häpna, det funkar nog. Jag har ju druckit kaffe förut på mornarna innan jobbet men på sistonde så har jag hållt mig pigg ändå fram till lunchen. Förut kunde jag "blunda" lite i firmabilen när vi åkte genom stan, oavsett vem som körde av oss :-) Min espressobryggare är absolut den bästa julklapp jag nånsin fått och med så många kaffesorter ute i handeln så blir det ännu mera intressant.
Ett litet sidospår till uppiggande medel är ett kosttillskott som jag av en slump åt den senaste helgen för att det bjöds fritt. Jag låter hemlighetsfull för att inte bjuda konkurenterna på tips, inte att det är något förbjudet. Under söndagens långlopp (2:19 h i körtid ??) kände jag mig stark hela tiden och tror att det kanske kan ha med "pillret" att göra. Därför skall samma procedur upprepas kommande helg med nyligen inköpta piller då det blir tre tävlingar på lika många dagar. Oavsett om det ger fysiska eller psykiska krafter så blir jag glad. Händer ingenting så vet jag ju att jag bara hade en bra dag sist.

Tangerade mitt pers i tisdags på racer, 76 km med checkpoints; Frövi, Fellingsbro och kägglan. Det är lite av en favvosväng då man de första fem milen kan köra olika intervaller för det är nästintill platt landskap. Dessa följs av en mycket backigare parti där pulsen kan pressas upp ytterligare sen är det stress fram till Hjorttorpsgrillen för avläsning av tiden.
Igår stressade jag runt sambon på mtb på vårat teknikspår i markaskogen och även hon gjorde nytt pers med 30 sekunder! Ingen dålig förbättring.
Ska nu ut för att kolla igenom mtb:n en sista gång för imorn eftermiddag går blå blixten mot Borlänge. Beware!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback