Inte starkare än den svagaste länk

Åh vad härligt att man kan slippa bli nedbruten med träning, svett och kedjeolja. En dags stressande så känner man sig rätt slut ändå och dagen började med en försovning sen har det rusat på i 120. Nu blir det ett stressinlägg innan besök från vänner och den seriösa packning tar vid...av träningsväskan. Man kanske skulle kolla över hojen inför imorn med..

I onsdags skulle jag köra några hyffsat lugna varv i marka på mtb:n och testa lite lägra däcktryck nu när man kör slanglöst. Däcken funkade bra men kedjan beslöt sig att gå av efter 15 minuters träning och ingen i cykelskolan (ca 15 barn/ungdomar) hade en kedjebrytare med sig. Jäkla ungar! Jag har alltid ett kedjelås tejpat på hojen men vad hjälper det när man  struntar att ta med en brytare så det hela blev en 45 minuter lång promenad hem. Nåja det får väl ses som träning med. Väl hemma så bytte jag till racerhojen för att slita in det nya däcken lite. Körde omkring inom stan och svängde o svängde o svängde...
Igår blev det lite cykling ca 6-7 mil söder om Örebro där min far bor mitt ute i bushen och igår blev han 57 år. Med en ett år gammal mtb och ca tre veckor gammal racer håller han igång hyffsat och siktar mot ytterligare en vätternrunda. På vägen hem, i bil, tog vi en djurtittarrunda. Det kryllar nämligen av hjort där ute och vi såg ca 70-80 djur men det kvittar mot finalnumret....vildsvin med kultingar. Jäklar vad stora dom är, ja inte kultingarna utan ett fullvuxet svin alltså.

Längtar nu efter mat och en underbar tävlingshelg.
Cia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback