Ännu en helg i bil men på cykel

Nyss hemkommen ifrån Borlänge så körs de vanliga rutinerna när jag o Tina springer kors o tvärs i lägenheten o packar upp våra medhavda saker. En sån här lite längre tävlingshelg, fredag-söndag, så blir det ju extra mycket saker dessutom.
Borlänge Tour heter tävlingen som i år var så där på många sätt o vis. Efter varje tävling så brukar jag tänka att " det här var ju en riktigt bra bana" och så även nu. Det är en ganska oteknisk natur att cykla i där utan för borlänge men i år var den lite tuffare än tidigare. Fler backar, nya smala stigar och många tvära kurvor. Jag tycker dock att de kunde ha pressat in en etapp till för att åka dit en fredag eftermiddag för att pressa livet ur sig i dryga 4 minuter sen vänta till lördagens xc-lopp känns lite onödigt. Jag misstänker att en viss bitterhet börja lysa igenom i mitt skrivande o det är inte pga arrangören utan det beror på min prestationsångest.
Jag vill utvecklas som människa på många sett och där ibland förstås cykelmässigt. Jag siktar alltid på att slå fjolårets resultat i de tävlingar jag kör och i Borlänge tour ser det ut så här: 2006 10:a, 2007 11:a. OK, ingen tokras men jag misslyckades på den fronten. Får glädjas åt att klubbkompisen Mattias B har en ruskigt bra form nu och han förvaltar den väl. Gött mos! Vill jag vinkla fram ännu mera positivt ifrån tävlingsfronten så körde totalsegraren på en likadan cykel som jag har men där någonstans börjar det kännas långsökt.
Våra kära husdjur, Palmberg & Östergren hade naturligtvis saknat oss under helgen. Eller var det bara mat de hade saknat??
Mitt preparatprov kan nog glömmas bort som något positivt och konstatera att jag förra helgen bara hade bra ben. Tryckte i mig flera piller men blev trött ändå. (jädra polska lastbilschafför)
Imorgon måste jag köra lite åtehämtning och stretcha igenom varenda muskel för där har det fuskats ordentligt.
Sen har jag semester......Ahh

Kommentarer
Postat av: Öijer

Jag tror du kommer vinna om du ger fan i att strecha.

Postat av: Crosscar

polsk lastbilschaffis? det är nog dags att du avlägger ett doping test ;)

2007-06-19 @ 11:49:29
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

hmm..eller ska han som 2006 inte var ett hot men 2007 dundrar in på en andra plats på lida kanske kissa i burken??? ;-)

2007-06-19 @ 21:27:31
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Crosscar

Äsch, nu ska du inte va sån ;)
Vi hade en fin tur idag förresten, bilderna ligger uppe på happy...

2007-06-20 @ 17:43:37
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback