5x140hm à 7,5% =1150hm + 15/15 löp

186116-19Argh..semester! Vaknade idag på min första semesterdag 06:30 men kunde lungt somna om nöjd över ledigheten. Vaknade igen 07:50 dock lite mer stressad över allt som jag skulle hinna med idag. Varför är det så att på dom lediga dagarna ska man hinna med så mycket så det blir stressigt, så är det inte när man jobbar.
Kort sång för sambon som fyller år idag (fyller 23 för 9:e gången), frukost sen ett bra backpass i kilsbergen. Körde bl.a 5 ggr i mattsabacken och kollade flitigt på min häftiga cykeldator under tiden som visar lutningen på backen, flera partier i backen håller 10% lutning!
Sen gick kärleken o ja på stan vilket känns som lite lyx då det inte är ofta vi bara glider omkring o slappar utan att ha som mål att köpa något. Denna gång kom vi hem med två sorters sportdryck, den ena i en stor hink den andra ( som är lite av den jästa sorten) på glasflaska. Jag bjöd även på lyxfika på ett av de trendigare fiken, fint ska det ju vara när hon fyller....23.
Hade tänkt att köra ett riktigt hårt löppass nu ikväll oxå men det blev bara hårt i va 15 minuter. Då händer nått i vänsterbenet, det stummnar ordentligt. Detta  har hänt förut oxå under löpturer och det blir så kraftigt att jag t.o.m haltar. Fortsatte dock med mina korta intervaller men intensiteten blev mer av karaktären fulspring/halta/fulspring...

Uppdateringen på denna blogg kommer de närmaste dagarna att upphöra då det blir en cykelresa norrut som startar imorgonbitti. Cykelresan, som är bilburen, går mot Falun där vi imorgon skall få guidning av Mr.cykelcross i förhoppningsvis fin dalamiljö på mtb. Hoppas även att få spöa tina på årets första disc-golf om vi inte är för trötta.
På torsdag fortsätter resan till Leksand bröd där vi ska handla på oss massa gott hårt bröd sen kör vi vidare till Sollerön i siljan. Där skall nämligen de klassiska solleröloppet avgöras på självaste midsommarafton, underbara 190 km racercykling.
Vem vet, kanske cyklas det lite även lördag o söndag. Jag har ju semester.
Nu ska jag bara se family guy på sexan, packa, packa o äta lite till sen så....
Hade gott

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback