Bröt pg brytfel

Jaa! SM är här. Kände en vecka innan svenska mästerskapen att jag är i hyffsad form och provkörde sm-banan dagen innan och upptäckte att tusan; den här banan är riktigt utslagsgivande och då brukar det gå bra för mig. PANG! Starten går och jag får en lysande start, dras med i lite, lite för högt tempo och är klok nog att ta det lite lungt vid varvningen ut på varv nr två. Då klappar klubbkompisen till mig i ryggen o kör om så jag hänger på och vi drar ifrån Ulf J (ck uni) och efter ett tag så känner jag att det börjar kännas bra i benen och jag ökar upp tempot o kör om Mattias. Slutet på varv två känns riktigt bra och positiva tankar börjar dyka upp att jag kommer att börja plocka motståndare från och med nu för det har skett förut.
Då går min ram sönder.
Bara någon vecka efter att jag fick min cykel i våras så blev den tillbakakallad till fabriken för de var tydligen för svaga i infästningen till bakbromsen men i väntan på ersättningsram så fick man köra vidare på den man hade. Jag tänkte innan SM att har den inte gått sönder nu så kommer den att hålla men NEJ. Precis där fabriken påstått gick min ram av och det blev tvärstopp men som tur var utan en krash. Imorgon väntar ett tempo på en sträcka som jag idag provkört på Mr. Nilssons mammas hoj. För er icke inbitna cyklister så är detta en snäll cykelmamma som tydligen gör gott käk men jag har hitintills bara fått smaka kaffe av henne (och lånat hennes cykel). Det ser dock ut som att det bara blir uppvärmning på denna hoj då Tina kör en timme före mig imorgon så hinner jag byta pedaler o sänka sadeln på hennes hoj så det blir den istället. Vore ju för tråkigt om man krashade sönder nått på någon annans hoj en tinas :-)
Såg ni sportspegeln igår?? Vilken linslus man är. Jag var även förra året då svt filmade på mountaibikemästerskapen men dom fokuserade båda åren på nån Kessiakof...
Jag köpte hans kaffe igår som jag fick signerat WOW
Har även semester på Tisdag men nu när jag ska flytta över alla grejorna på hojen till en ny ram så lär jag ha att göra.
Kram på er alla läsare.
Kommer fler bilder nästa gång

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback