Kamera-pause

Inte aktuellSåg hammarn men träffa den inte.

Vilken blandad vecka som snart har passerat. Ett löp-pass på svinhalt underlag gjorde att pulsen var svårt att få upp då det hela blev ett balansnummer i hög fart i måndags. Mitt under löpning så stummnade vänsterbenet oxå?! Detta har aldrig hänt tidigare så väldigt fundersam haltade jag ca en kilometer innan det lossnade. Nåja, det var nog inget allvarligt då resten av veckan funkat bra...eller..bra och bra. Jag kom hem efter onsdagens jobb och kollade på termometern som visade -12 grader. En normal Ola hade pälsat på sig och givit sig ut med pannlampa och kört men inte denna dag. JAG SKET I ETT PASS och ännu värre är, jag hade inga skuldkänslor över det heller. Jag bara slöade hela kvällen men tänkte dock tillbaka och kan bara komma på två tillfällen när jag inte har genomfört ett träningspass sedan början av november. Det skulle ha varit 98 st träningspass men nu är jag "bara" uppe i 96 st. Det är nog ingen fara på taket.
Roligare var torsdagen då jag var kompledig och stack ut kl. 8 i -11 grader och körde 4:40 utan pinke-pause. Det är nytt rekord för 2007 i alla fall. Jag gillar verkligen naturen några mil norrut runt Nora, Lindesberg och Rockhammar. Där uppe så finns det klättringar som heter duga. Inte så tokbranta men vissa av dem tar 5-10 minuter att ta sig upp för. Jag har fortsatt att gräma mig för att jag inte fotade en viss vägskylt förra helgen men denna gång stannade jag för hammaren, ja skylten alltså. Vägskyltar är ett ämne som gör de ensamma passen lite roligare för man hinner tänka en hel del på nästan 5 timmar. Det som rör sig mest innan för hjälmen är dock nya tävlingsplaner på kanske, kommande tävlingar i kilsbergen.
Efter det något tuffa distanspasset var benen lite sega på kvällens intervallpass i klubbstugan. Hmm, kan det ha varit något jag ätit? ;-)
I helgen är det utbildning till tränare (lvg och mtb)som gör att det bara kan bli kortare intervall på spinninghojen men de behövs ju oxå.
Träna på, de gör jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback