tack jesus för all träningstid

186116-54
Pga av en skäggprydd man som levde för länge sen får man nu en massa ledig tid som kan fyllas med mat som man ätit förut, relationsbråk och mer träning.
Önskar att jag kunde bemöta bekanta som frågar om hur julen har varit med ett "jättebra" men det går inte. Med 29 jordsnurr (ah, det gamla 80tals-uttrycket) så fattar man att det endast handlar om traditioner. Träffa människor som man sällan träffar, kalle Anka, julmat och slutligen tomten. Den riktiga förstås. Till mig hade han i år med sig en årspremuneration på Runners world, en stor, bra bok om moderjord. Fantastiska bilder från alla möjliga platser vilket kan vara kul att ha om några år då den nu förändras kraftigt pga oss. Underställströjor i ett skönt material och alla (utom du Henrik) förstår ju vikten av att ha bra underställ när man tränar utomhus på vintern. Fick även av min älskling snygga, sköna armvärmare då jag vill återanvända det gamla uttrycket " hellre sist o snygg än först och ful". Fick även en julklapp av en cykelpolare den 23e dec. Den används flitigt men är inte uppskattad av min bättre hälft här hemma. En skiva med Altaria, In flames, avantasia, halloween, Gamma ray, axel rudi pell, Nocturnal rites, monster magnet, Tarja, wuthering heights och bullet. Tackelitack Mattias.
I mina jultraditioner ingår sen flera år tillbaka oxå träning för annars skulle jag nog dö av tristress. Dessa helgdagar är ju såååå långa men blir på något konstigt sett kortare om man slänger in några timmars träning. Jag, Doktorn och Jonas startade kl.8 på julaftonsmorgon och körde över bergen till Nora med ett kort fikastopp på macken där. Vi mosade sedan på över bergen hem igen, en kort men ganska intensiv tur.
Resten av julaftonen spenderades i Karlstad med svärföräldrar och annan ingift släkt o några till.
Igår, juldagen, var resdag, slödag, filmdag, rastlösdag samt promenad-dag.
Idag var det 3,5 plusgrader och en regntung himmel när jag vaknade och vinklade persiennerna. Blev en halvkort distanstur på 3 timmar men den ska kompliteras med ett tuffare löppass ikväll, bara maten sjunkit lite.
Imorgon väntar jobb igen sedan mer träning. Det är lika bra för jag vilade igår och idag kändes kroppen lite seg på distanspasset. Är nog beredd att hålla med en viss Falu-bo: Att vila är farligt. Tyvärr krockar det med mitt egna tänkade att våga vila. Hur fan ska jag göra? dagens I-landsproblem.
Gott nytt år på er.

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Was! nicht sprechen Sie Deutsches?

Glückliches neues Jahr zu Ihnen!

Postat av: ola

Du...Ja fattar inte din smålänska dialekt Oscar. Kan nån översätta åt mig?

2007-12-28 @ 20:04:22
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Oscar

Sök efter babelfish så kan du tyda det.

Ungefär såhär står det:
What! don't you speak German?
Happy new year to you!

2007-12-30 @ 21:29:58
URL: http://www.oscarekstam.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback