kriminalare med tangerat personbästa

Ingen bild idag. Tömde mig helt förra gången genom att lägga upp tre stycken.

Har ju funnit glädjen i löpningen denna höst och nu när arbetskamraten fått ett krånglande knä så sökte jag upp Örebro AIK ikväll och hängde med på deras pass. Det är en rutinerad klubbmed många duktiga distanslöpare men ikväll i snålblåsten var de bara fyra stycken plus mig. Tempot är vad jag skulle kalla vanligt löptempo men när man kollar på dom ser det ut som avslappnad jogg. Jag frågade den ena vilket tempo vi höll för att kunna jämnföra med löpbanden på gymet. 4:32 sa han. Inte 4,5 eller ca 4:30. Nej 4:32 var det tydligen exakt då. Vi sprang så långt som 14 km ikväll och det är ett tangerat personbästa av mig för det är det längsta jag sprungit i ett sträck utan stopp. Så här dryga timmen efter avslutat pass känns det fortfarande gott och det gjorde under hela passet med.
En annan känsla var det igår inför mitt intervallpass. Som så många gånger förr inför hårda pass så kommer känslan av att jag inte riktigt vill. Lite bekväm kanske då det alltid lättare att köra ett mindre obekvämt pass. Startade ändå mitt planerade pass men med en lite justering. Jag satte pulsklockan på % istället för att bara visa den aktuella pulsen. Det gick bra på alla 4 intervallerna och pulsen låg mellan 90 till 95 % av maxpuls i de minutrarna som det var tänkt.

Jag har nästan varit polis igår och idag. Jag och en kollega har hjälpt till i en mordutredning. Ni har säkert hört om att en proffessor/lärare blev nedstucken på Örebro universitet för drygt en vecka sedan som senare dog på sjukhuset. Vi har hjälpt till i letandet efter mordvapnet. Idag frågade vi vår poliskontakt när vi skulle få brickor och solgalsögon men då småflina han och sa -Nja, men fri fart genom stan kan vi väl ordna. Nu jäklar ska vi köra så det ryker löv och gräs när vi kör till tippen nästa gång. Det var ett spännande jobb för man trodde att man skulle hitta nåt hela tiden. Polisens sista ord till oss innan han for var iaf att -Snaran spänns åt. Ni får läsa i tidningen. Hoppas de hittar det psykot som gjorde det.

Nu ska jag åter igen kolla in Family Guy, min favvoserie. Har du inte sett den än? ge den en chans. Sen ska skidorna upp från källaren för förhoppningsvis få skidas på på lördag. Premiär i år.
Hade gott.


Kommentarer
Postat av: Crosscar

Cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolt!

Värsta dektektiven liksom!
Vad är det en sån som du går då, om jag får fråga?
eller det kanske inte går att svara på utan att äventyra utredningen?

Coolt i alla fall

Postat av: Crosscar

Tihi!
Markera första ordet i mitt inlägg, lååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååångt___ORD

2007-12-20 @ 14:33:55
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: ola

Inte ett dugg irriterande Oscar :-) när man måste skrolla åt sidan för att se vad du har skrivit.

Jo det var rätt fränt att hjälpa polisen faktiskt, de hör inte till vanligheterna. Idag har jag börjat gräva en trädgårdsdamm med 10 cm tjäle i backen. Slagit med en sån där hacka som slavarna hade förr medans kollegan har stått brevid och skrikit på tyska åt mig. Jodå, både omväxlande och roligt jobb har man.

2007-12-20 @ 19:10:41
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Oscar Ekstam

Arbeit macht frei!

Und frohe Weihnachten übrigens!

2007-12-22 @ 18:36:05
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Matte

God jul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2007-12-23 @ 12:32:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback