Är jag gammal nu eller blir jag det sen?

186116-44Ja här är dom. Mina snygga nya träningskompisar som invigdes igår. Men jag kör allt i kronologisk ordning.
Måndag FM så var Anders Adamsson på radio Örebro vilket jag upptäckte av en slump då jag sällan har mina hörlurar inställda på P4. (gubbkanalen) Jag lyssnar ju mest på "ungdomskanalen" P3 men förra veckan strejkade mina hörselskydd så jag fick bara in P1 vilket jag då fick nöja mig med men kom på efter ca en timme att det var faktiskt rätt intressanta diskutioner där. SHIT, jag håller på att bli gammal.  Anders porträttserades som känd örebroare och det snackades ju mest cykel förstås. Kändisskvaller: Min farbror åker ofta långfärdsskridskor med Adamsson.
Tisdagen var intervalldag men kroppen var fortfarande sliten efter helgen tror jag för pulsen höll sig nere i källaren hela passet trots att jag slet, grimaserade och flåsa som en blåsbälg. Inge kul men körde det jag hade tänkt men på lägre pulser bara :-(
Igår var det som sagt löpning med nya skinande skor, iaf i början. 5 km uppvärmning sen kort-korta intervaller vilket gick förvånansvärt bra med tanke på dagen innan. 5 km med sånna fick räcka för sen hade jag ett föreläsning med cykeltips till cykelskolan som jag skulle hålla i.
Innan jag nämner dagens träning måste jag bara säga det magiska ordet motorsåg. Vad ger detta verktyg mig? Nånting är det för jag gillar...nej, säg älskar istället, att jobba med den. Började arbetsdagen med att fälla 2 stora lindar inne på en gård vid Engelbrektsgatan 33-35 för er som vet var det är.Extra cool känner jag mig när det långa svärdet sitter på. Stympade ner dom i början med hjälp av en skylift innan vi slog omkull dom. Har åkt ännu mer skylift idag och trodde att jag hade börjat bli van på eftermiddagen då jag kände mig helt säker på ca 12-16 meters höjd. Sen började det tokblåsa och de grenar jag sågade av slog i korgen. Då kom pirret i knäna tillbaka.
Träningen då? Jo nytt intervallpass fast på tröskelpuls och det var tur att det inte var planerat att köra hårdare för dom funkade precis lagom. Imorgon ska jag inhandla nån julklapp sen besöka gymet. Där slipper jag iaf pressa upp nån puls, bara vikter.

Summering: P1, P4, långsammare återhämtning, går igång på motorsåg, vill ha strumpor & kalsonger i julklapp, klagar på högljudda ungdomar.
Fan, mitt bäst före datum har nog gått ut.

Kommentarer
Postat av: Crosscar

Men du lyssnar ju på ungdomlig hårdrock, eller dödsmetall och det är ju inte gubbigt... men att åka på kryssning är ju lite gubbigt däremot ;)

Postat av: Matte

Du fyller ju 30 nästa år.Då är du gubbe;)

2007-12-08 @ 17:46:52
URL: http://mathiasbergkvist.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback