Palmberg är död.

186116-27
jag gillar inte att använda ursäkter längre. Jag gjorde det mera förr men nu har jag mognat med åren (inte blivit äldre) och säger mer som det är utan att använda ursäkter för det mår jag inte bra av. 
Jag bröt dagens tävling och det finns inte en anledning till det, det finns många. Följande text ÄR nog ursäkter och det är nu bäst att jag skriver ned dom och om jag använder mig av ursäkter så måtte djävulen ta mig så jag aldrig mer får se Valter Hellström.
#1. Min farfar begravdes i torsdags och det var inge roligt och det gav mig ett perspektiv på hur lite cykel betyder ibland.
#2. Åkte ned till Borås igår för att där köra en normalt rolig xc-tävling idag. Blir uppringd av Tina när man softar på hotellet och säger att vårat kära husdjur, vattensköldpaddan Palmberg, måste avlivas på grund av "slagsmål" i akvariet. "Bara en sköldpadda" kanske några tänker men vissa av er förstår hur mycket man kan tycka om ett husdjur.
#3 Dagens bana var lerig. Väldigt lerig och hal så ett bättre däckval hade gjort de 52 minuterna jag körde mera lätthanterilga.
#4. Fick krånglade växlar och otroligt tröga växelreglage men det var väl lika för alla.
#5. Första tävlingen efter att jag varit sjuk så jag har aldrig snittat så här puls i hela mitt liv tidigare. Är det bra eller dåligt?
#6. Har inget med sammandraget att göra i den svenska xc-cupen så jag är/var ganska likgiltig inför dagens beslut att kliva av racet.
#7 Har sedan i torsdags ingen gnista.

Envis som den oxe jag är kommer jag tillbaka. Det är ju en hel vecka tills nästa tävling. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback