Jubileum utan jubel

186116-33Vill ju gå ut starkt med en härlig bild som är knappt en vecka gammal. Framtiden kommer att visa oss om denna bild visar en bit av etapp ett på en av sveriges häftigaste mtb-tävling nästa år. Om inte så är det iaf en snygg bild.
Jubileum var det ja.. Idag är det två veckor sedan det förra träningspasset. Jag hostar till ibland och snorar lite grann mest hela tiden men idag vill både knopp o kropp ut och bättra på cykelsolbrännan. Ja nu har jag ju cyklat lite uppe i Åsarna och på Gotland under dessa två veckor men ingen av de gångerna hade jag målsättningen att träna. Idag var det dock det men man vill ju starta lungt så racern luftades ca 40 km. Tänk vad man uppskattar en sån tur efter ha varit dålig ett tag. Lider dock med de som är sjuka riktigt länge och bara vill tillbaka upp på hojen. Jag har dock kompisar som tycker DET låter sjukt. Nu däremot känner jag att jag kan smyga igång lite grann för det är bara sex tabletter kvar av pencilinkuren så... Då får man väl?
Just nu sitter Tina och gråter inne hos grannen och om jag slutar skriva här så kan det tolkas allvarligt men det är det inte. De är bortresta och vi är kattvakter så vi smyger in där och gör dem sällskap på kvällarna och glor på deras tv. Jag sprang över starx innan jag började blogga och det var ett känsloladdat ögonblick i extreme home makeover och då rinner tårarna på vissa. (nej nej inte mig, jag är ju en tuffing) 
STOR besvikelse idag då jag upptäckte att Family guy inte längre sänds på vardagarna. Dooooh! Hoppas tvcheferna fattar sitt eget bästa snart och lägger ut på bästa sändningstid igen. Fast det var rätt bra i vintras med när det gick två avsnitt på söndagmornar 8:30 till 9:30 för då hann man dricka kaffet i lugn o ro och sen ändå hinna till träningen kl.10. Hoppas det blir vinter i år igen.
Nu tänker jag lägga sordi på stämningen genom att säga adjö till min farfar som i torsdags fick hammaren, klev av, kasta in handuken eller gjorde en sista krash. Han orkade iaf inte vara här längre och jag hoppas han har det bättre nu. 
Amen.

Kommentarer
Postat av: Matte

Bra nu är det dubbel avsnitt med Simpsons! Och sen var det det med första passet ryktas att du körde lite dist, i söndags :) Ajabaja ;)

2007-08-07 @ 21:59:20
Postat av: Öijer

Jag tror CK Ringmuskeln sponsrar dig. Säkert en fristart eller något liknande. För vem orkar simma ända till Gotland för att tävla?
Fy fan för sådana som är sjuka länge och gnäller om att dom vill cykla, varför skaffar dom sig inte ett liv liksom?

Postat av: ola

jo Matte jag var ute i söndags några timmar men det klassas som tidsfördriv. Jag hade inget annat inplanerat den dagen, men träning var det inte.
Öijer: Om du tar dina framtida tubdäck runt midjan, lägger packningen på din förmodligen sjukt lätta mtb och använder den som simdyna så är det en enkel liten simtur. Starta dock från stockholm för från falun blir det tufft. O du behöver inte skaffa dig ett nytt liv, jag lider ju verkligen med dig och du är snart frisk igen. Snart, snart, om nån dag eller två...

2007-08-08 @ 17:36:07
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Oscar

Äsch! Ola han har aldrig varit frisk och kommer aldrig bli ;)

2007-08-09 @ 00:03:14
URL: http://www.oscarekstam.com
Postat av: Öijer

Jag hörde det där!

2007-08-10 @ 08:46:46
Postat av: ola

sjuk!? JAPP, sist jag kolla iaf.
Öijer, hörde va då? Det är ju för sjuttsingen text. Den hörs inte. Om det var nåt annat du hörde så delge oss gärna vad det var för nåt ljud.

2007-08-10 @ 16:52:45
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Thomas Einarsson

Gubben, fick lanken av Johan. Kul att se lite MTB bilder. Har i Florida vagar man sig inte utanfor asfalten, bara sumpmark. Sag 4 Aligatorer i diket i Fredags morse, storlek 1m till 2m. Har forsokt trana lite efter Transalp, men det spritter inte in benen direkt, nu hjalper det inte att det 40 grader varmt och 10000% luftfuktighet. Kan dock informera att jag haller den Svenska flaggan i topp under vara tisdags kvall GP lopp. Har inte slutat samre an 3 trots att jag nog har de smalaste benen av alla. Eftersom det inte fins nagra backar sa ser alla topp akare ut som Turbo Tom, pure power. Borjar langta hem till Svedala och lite MTB akning. Kan tankas att det blir en comeback nasta ar i H40. Kan erkanna att det kanns lite fanigt att stalla upp i H40 sa det far nog bli H30 (kan ju lura lite av hangaround brudarna att man ar ung och viril).
Ma bra Thomas (kortare delen av Team D&D)

2007-08-10 @ 17:33:35
Postat av: ola

Nä men tjenare. Låter bra att du fortfarande ger de feta amerikanarna en match. Inte ska väl du tävla i H40?? Du är väl som jag, 25-26 år bara. Det är ju Johan & Petter som är gamla. Kompletterar du din fysik med lite back-träning så blir du farlig oavsett klass. Måste dock göra dig besviken och säga att jag inte sett till några hangaround-brudar på nån tävling. De iofs kanske hänger runt nån annan....

2007-08-10 @ 19:50:14
URL: http://cykelola.blogg.se
Postat av: Jennie

Tuffa killar vågar gråta... så det så !
Hmm det börjar bli trångt där uppe, hoppas det finns plats "där uppe" eller det behöver väll varken du eller jag bekymra oss om, för min det gäller iaf... Fina flickor kommer till himlen, vi andra kommer hur långt som helst.....
Inga orena tankar nu Ola =))

2007-08-11 @ 12:29:34
URL: http://nogg.se/jew75

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback