Helt jäkla curry nam nam.

Ja idag har det varit en tuff dag på många sett. Jag tyckte den började bra (strax efter kl.5) då espresson bubblade och smaken av mitt signerade Kessiacoffe skvalpade över smaklökarna. Jobbet rivstartade med röjsågskörning i slänt för att sedan följas upp med luckring och ogräsrensning och avslutades med nedgrävning av betongfundament. Slocknade i firmabilen på väg ned till kontoret men jag satt inte bakom ratten som tur var.  Jag kände mig helt slut i kroppen och skulle helst av allt bara velat ha lagt mig och sova när jag kom hem.
Tänkte först att det kanske berodde på det hårda backpasset i måndags men jag tror mer på att det har med vilodagen igår att göra. Det är livsfarligt att vila för då går kroppen ned på lågvarv vilket jag var ett (knappt) levande bevis på idag.  Sen kom jag på det. Jag åt ju indisk mat till lunch och hur många indiska proffs finns det inom cykelsporten?? Nä det får bli att hålla sig till franska viner, italiensk pasta, hollänsk ost och "multivitaminer" från Kazakstan framöver så man blir stark.
Var iallafall dum nog att lyssna på kroppen och körde ett lungt pass i växlande regn med Matte B ikväll. Som alltid med regnpass är det skönt att komma hem. Planen var ju ett hårt GPlopp, slaktarvarvet, idag men det får bli nästa onsdag istället.
Har förhoppning om att man är piggolino imorgon så man kan plåga pumpen en sista gång innan det på lördag är tävlingsdax nere i Borås. Åker redan på fredag och ska bo på hotell med 2 klubbkompisar vilket kanske resulterar i diverse gaslarm och låg humor, frågan är bara vem som står för vad?
 Vet dock inte hur sugen jag kommer att vara på träning imorgon förresten då jag ska på mitt livs första begravning kl.13. Min kära farfar ska få källarvåning. Det är inte låg humor.
Tjing

Kommentarer
Postat av: Doktorn

Har laddat med kolsoppa hela veckan.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback