tjuvar överallt

Efter gårdagens klagomål så ska jag börja mera positivt idag, trots att jag är från närke (de går aldriiig). Det går bra att cykla trots krashen igår, benen funkar som dom ska. Det som är svårare är de vardagliga sysslorna som sitta, ligga, klä på sig samt alla rörelser, inte mer än så alltså :-)
Idag körde vi till velodromen i Sineu och roade oss. Jag körde 4x4min intervaller och det kändes som jag fick ut det jag ville men la till lite spurter när vi åkte hemåt. Dagens pass avslutades med en lite oplanerad fartgren som vi kan kalla lastbils-pace. Den sista milen hem är en ganska tråkig sträcka i vanliga fall men idag så kom det en mindre lastbil och körde om i den näst sista byn. Perfekt att ta rygg på när den axade iväg men vid nästan 60km/h orkade jag inte mer så jag släptpte den.  Några hundra meter längre fram så stannade den vid ett rödljus som lagom slog till grönt när jag kom dit så proceduren upprepades. Inte mindre än tre gånger hände detta så när jag för sista gången inte orkade följa lastbilen så var det inte långt kvar till slutstationen, hotellet.
Väl hemma tog jag ut mtb-hojen och trampade lite lungt en halvtimme för att vänja mig vid den, samt att varva ned kroppen lite.
Detta lägenhetshotell verkar vara felbyggt för vi har bara nån timmes sol på balkongen tidigt på morgon, så att torka kläderna är nästan omöjligt. Därför så hängde jag ut lite uppsköljda kläder på framsidan, utanför dörren på det räcke som ligger på andra våningen. Det var bl.a cykeltröja, hjälmen och ett tunnt briko-linne. VEM FAN SNOR ETT BEGANGNAT LINNE? Surt sa räven. Perfekt att ha på både kyliga och riktigt varma dagar men nu är det borta.
Bilder på alla möjliga motiv från dagen kommer förhoppningsvis upp på sportklungan.se/mallis senare under kvällen. Det strular med det trådlösa nätet i den byggnaden medans här har jag snabbare uppkoppling än hemma i lägenheten.
Nu gäller det att behålla focus.
Hola Mr. Ola

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback