Ouff....

Japp. Känner mig lite..ouff. Käkade pannkakor och en recoveryshake direkt efter dagens pass och har nyss kommit upp på rummet efter kvällsbuffèn och två st kaffe i baren. Ouff. Tungt att vara på träningsläger.
Det finns igentligen inte så mycket att rapportera som är av vikt, så allt är som det brukar. Igår kände de andra grabbarna att de behövde en vilodag, jag hade ju min i måndags, så de hyrde en bil o drog till Palma. Bilder på det äventyret finns på sportklungan.se/mallis. Jag stack då ut ensam och hittade en backe som jag körde uppför med en puls strax under mjölksyratröskeln, den tog 27 min. Vände sen hemåt och körde lite fartlek(ensam) och jag vann även sista spurten?!

Idag ville vi upp i bergen men på vägen dit så såg vi hur de mörka molnen låg täta bland bergstopparna så det blev en omplanering. Vädret har ju inte varit något vidare här på sistonde och hamnar man i bergen med dåligt väder så blir det inte bara kallt utan även lite farligt (halt).
Vi körde istället ut på en kuperad lång udde skulle man kunna förklara det som. Där körde vi lungt ibland och drog på i klättringarna.Jag gick direkt från cykeln till hotellets gym & spa i källarn där jag avbröt ett hånglande par i bubbelpoolen då jag klev in. Gick leende förbi dom till gymrummet intill där jag körde bålstabilitet och lite benstyrka, lyssnandes till deras plaskande. Ack, dessa kärleksfulla ungdomar... 
 När vi fikade i Port d`Pollenca under dagens pass så dök den mycket efterlängtade solen upp imellan molnen. Vi har inte varit bortskämda med den varan under de snart två veckorna vi varit här så mycket cykelbränna har man inte. Kanske tur det för i många vänners ögon är den inte snygg. Solen värmde ordentligt där vi satt och ingen ville nog riktigt resa sig och trampa vidare.  En annan sak som kan ha spelat in är att vi alla är rätt nedkörda nu så man har ingen lust till något, ingen gnista. Inte skutt o lek...öh..äsh ni hajjar. Längtar kanske inte hem men ändå, så ska det bli skönt att ligga i soffan hemma på söndag o kolla på Paris-Roubaix. Undrar vem man ska spela på den här gången? (tips)
Imorgon hoppas vi på strålande väder för DÅ ska det bli långsväng i bergen.
stretcha sätet, spela på nätet.
Haaaj

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback