kaffets betydelse

H?rdtr?ning, p? fikakonstenVi väljer plats med omsorg då kommer till kaffe.
Den senaste veckans strul och oro inför resan har lagt sig. Vi är på plats och mår bra, alla cyklar är hela och rummen är som vädret, helt OK. Jag hade en kort premiär-tur redan igår eftermiddag när cyklarna var ihopsatta men det blev ej på racern som det flesta milen kommer att avverkas på utan det blev på min sprillans nya mtb. Förutom att den är snygg som f-n så är det även den lättaste hoj jag hitintills kört på. Svårt att hålla igen på farten då man suttit still en hel dag på flyg. Kom tillbaka med ett stort leende.
Hålla igen på farten var det minsta vi ville göra på slutet av dagens racerpass. Vi ville sätta ett fartrekord i en lite för svagt lutande backe som vi körde i förra året. Trots bra uppdrag för avslutande Mattias B så blev det "bara" 86,7 km/h. Själv hade jag 78,9 på min mätare när jag slog åt sidan. Till er som tycker vi är tokiga...Vi har ju hjälm på oss så det är ingen fara!
Två av våra resenärer har startat en sida som kanske visar en annan sida av elitcykling. Sportklungan.se/mallis där ni kan se avslappnade bilder, racerbilder och en o annan tokig bild. Med dessa två glada jokrar med på äventyren så vet man aldrig hur det slutar, men roligt är det.
Danska cykeltidningen Cykelmagasinet är här och testar ca 30 st (dyra) racerhojar.  Nu ikväll när vi passerade deras lilla tillhåll där de skriver, mekar o jämnför så frågade de om vi ville med o cykla med en ex-proffs imorn. Claus Michael Møller
som nyligen slutat i danska CSC ska vi hänga av duktigt tänkte vi. Har lagt upp en idiotsäker taktik hur det ska gå till men utifall, i värsta fall, så har vi även en lista med ursäkter. Varav en är att det danska språket är så jäkla klurigt att förstå.
Ska försöka uppdatera flitigt under dessa två veckor så jag nöjer mig för denna gång.
Sii!

Kommentarer
Postat av: Matte

Nu låter det som jag var klen ju! Men det var för svagt lut....

2007-04-01 @ 21:00:33
Postat av: Mathias C

Kul att det gick bra ner och att cyklarna var hela! Här i svedala bjöd vädret på sin bästa sida för en härlig söndagscykeltur till Vingåker. Det blev runt 12 mils premiär på ny racern och nu vill jag bara ha mer.. Ha det så kul och tvåla till exproffset rejält!

2007-04-02 @ 06:39:32
Postat av: Anonym

Jasså, har du fått din focus! Nu jäklar ska det ringas samtal :)

2007-04-02 @ 17:09:50
Postat av: Anonym

jo man kan väl säga att mtb problemet är löst iaf. Fick inte riktigt det jag beställt men det kvittar nu. du kan få den långa historien i sommar på nåt race vem du nu är av de två jag gissar på ska köra focus.

2007-04-02 @ 22:29:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback