jag o proffsen

Ja denna dag är lång ifrån färdig men jag sitter här mitt imellan två pass och känner att jag måste skriva lite. Idag lämnade jag grabbarna för juniorerna. Jag ville inte köra en långsväng i bergen på ca 13 mil då jag ska tävla imorn utan valde att köra med örebrocyklisternas juniorer. Den första proffskontakten för dagen var med "vårat egna" proffs Emilia Fahlin som kör full-kittad med T-mobile kläder och en ruskigt läcker giant-hoj. Jag ska försöka få våra kartonger förväxlade på planet hem.
 Under en liten del av passet kom det ifatt en tysk dam i focuskläder, på en Focus top-of-the-line-hoj, och började prata lite med Emilia. Efter en stund kom hon fram till mig och vi prata lite om tävlingar, focus och jag nämde nått om att cykelcross växte i sverige. Hon sa att hon körde lvg, mtb och cross och att hon tyckte det var kul att variera. Sen var hon tvungen att vika av en annan väg så vi skiljdes åt. Det var då det slog mig. Jag hade åkt och pratat med Hanka Kupfernagel, världsmästarinna i cykelcross 2006, frontfigur för cykelmärket Focus. Jag frågade Emilia om hon hade presenterats sig för henne men hon hade sett namnet på Hankas Focus-ram så det hade ej behövts. Jag kanske träffar henne igen då hon frågade vilket hotell vi bodde på och när vi stack ut på mornarna. ;-) 
Nä nu ska jag och sambon ut våra tungrullade monster (jämnfört med racerhojarna iaf) och hitta alla inställningarna till kommande dagars mtbrace. Kan ni spanska så kolla gjärna in myotragus-extrem.com
Summering an denna dag: avhängd (igen), legat på rulle på två kvinnliga proffs, mtb-pass. Dagens betyg MVG.
Ser fram emot nästa recovery-shake.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Var hon snygg! Hanka alltså.. :-)

2007-04-04 @ 16:43:36
Postat av: ola

Hmm...vad säger man. Finare i verkligheten än de bilder som jag sett på nätet iaf. Ja på focus hemsida...har ej surfat in på några andra sidor ;-)

Postat av: Anonym

skont att hora att du ar uppe i sadel igen... fast en liten krasch paverkar val inte en viking...? sag dock inget vidare ut pa fotot...! Vi forsker halla stallningarna har i Italien... Tommy smiskar italienare och engelsman mest varje dag... Lycka till imorgon!

2007-04-04 @ 21:18:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback