Ingen lust längre...

186116-16Dagens bild är ifrån ett udda ställe på Kilsbergens övningsfält med plåt-tanks, observationstorn samt bergrum.Bilden visar ungefär halva fältet. Coolt! (för er läsare över trettio så betyder coolt ungefär häftigt, fränt) Vid denna plats står det en skylt "planen 19000 meter". De skjuter alltså på nästan 2 mils avstånd ifrån Karlskoga.

Stack ut själv i lördags i solen som lurades lite för det var ingen sommarvärme direkt. Plus fem grader var det när jag åkte upp mot lite mindre utforskade delar av det stora övningsfältet som ligger mellan Örebro och Karlskoga. Jag höll mig till grusvägar mestadels för att inte komma in på nåt förbjudet område där det kanske pågår en övning. När jag nästan kommit tillbaka till Ånnaboda var det dock en bom nedfälld men på tavlorna brevid stod det att det bara var skjutningar mån-fre 8-17. "ok" tänkte jag, kanske bara ett misstag av nån så jag kröp under och trampade vidare. Strax där efter mötte jag flera "valpar" (militärfordon) så jag pinnade på lite extra till fikat i Ånnaboda där jag i NA kunde läsa om skarpskjutningar just denna helg. Puh, ibland har man tur.
Efter ca 4 h i bergen så avslutade jag med ett varv på träningsbanan vid klubbstugan. 21:07 med riktigt trötta ben kändes rätt ok men det är ändå ca 2 minuter efter pb. Pulsen var som sirap hela dagen och ville inte stiga ordentligt. Tvärtom var det med vilopulsen imorse, ca 4-5 slag högre än normalt så en social tur med sambon var rätt skönt idag. Vi körde ca 2 h på mtb-hojarna där jag peppade henne när hon körde intervaller på vägen hem. Folk vände sig om och kollade ordentligt när vi kom cyklande för jag gapade nog rätt ordentligt i slutet av varje intervall. Det är tillfällen som sånna man säkert blir misstänkt för kvinnohatare och slavdrivare.
Jag hade tänkt att avsluta denna helg med lite intervaller i träningslokalen ikväll men nu är kroppen bra sliten alltså. Fick slita ordentligt på träningscykeln för att få upp pulsen vilket är ett typiskt tecken på det. Kom knappt upp till tröskel utan låg ca 5 slag under den för att benen skulle orka runt. Lade till några benböj med skivstången efteråt men efter andra setet så sa jag i min ensamhet " näe, ingen lust längre" Ska nu i veckan pröva nåt som jag är jäkligt dålig på, att vila mig iform.

För övrigt så smakade Kessiacoffe riktigt bra och igår kväll spelade jag både bowling och golf till kl 23:50. På Nintendo Wij.  
Såg soldater, men inga granater.

Kommentarer
Postat av: Mathias C

Har du fallit för spelets makt och skaffat egen konsol?

2007-04-23 @ 09:32:44
Postat av: Jennie

Skönt att se att även du vet hur man roar sig men TV-spel jaja =)
Men slå oss en pling om Ni är sugna på ett varmt helande bad... det är jätteskönt !!
krama sambon.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback