asfaltseksem

186116-11
Ja den här bilden gör nog två personer lite oroliga där hemma, min mamma och min lokala cykelhandlare. Det skedde en olycka idag men den återkommer jag till. Idag var ju dagen vi skulle hänga av ett ex-proffs (som ej kört för csc) uppför men det gick inge vidare. Matte B lyckats dock bita kvar på hjul men sen kom det fram att Möller inte kört på max. Vilken överraskning. Själv så krashade jag i en av utförskörningarna pga att det rann vatten över vägen ca två meter innan en serpentinsväng och jag small i backen fortare än kvickt. Blod sprirade från armbåge, finger och knä men mest ont nu ikväll gör det på höften som fick sig lite asfaltseksem.
 Cykeln då? Jo ramen i det nya trendiga plastmaterialet klarade sig utan en repa faktiskt men värre gick det med skor, pedal, bromshandtag, styrlinda och de båda hjulen. Cykeln är det nu inga större fel på då jag har bra kontakt med en gammal team-mekaniker från team Fakta. Han reser med danskarna från Cykelmagasinet. Han är ruskigt sicker på att meka men det nya xtr-vevpartiet gick han bet på så jag fick hämta instruktionshäftet :-)
Benen skall iaf straffas imorgon för dagens prestation. Sen blir det lite lungare träning för nu närmar det sig tävling. Mtb-race i tre dagar sen eventuellt ett lvg-race på söndag om allt funkar.
Okej. En summering av dagen: Avhängd, krash, blod & smärta, regn.
Ni kan själva gissa betyget på denna dag. Vilken tur att det snart kommer en ny som bara kan bli bättre.
Hade så kul, skeva hjul.

Kommentarer
Postat av: Jennie

Blod svett och tårar... va fn var rädd om cykeln !!
Take care... hemlängtan JAVISST, kiss my a..
Kram till dig och Tina

Postat av: Mathias C

Ola! Ser INTE skönt ut! Själv så sitter jag och tänkte att jag skulle läsa trevliga nyheter från mallis innan jag ger mig ikast med intervallträning på trainern. Och så får man se blod! Ska kolla trainern en extra gång så allt sitter fast som det ska. Har ingen lust att se ut som dig bara för att cykeln lossnat och jag brakar in i väggen.

Kry på dig och sköt om skavisarna! eller det kanske din personliga sjuksyrra gör :-) Om inte! Så säg hej från mig iaf!

2007-04-03 @ 15:02:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback